Hogyan lehet autóvásárolni stressz vagy súlyosbodás nélkül

355 Template Street | San Francisco
+1 (555) 555 1000

Hogyan lehet autóvásárolni stressz vagy súlyosbodás nélkül

Megérdemli, hogy a legjobb autó volt kedvező áron. Ez a cikk segít, hogyan kell helyesen csinálni.

Mielőtt autót vásárolna, döntse el, mire van szüksége. Mennyi költségvetést hajlandó költeni? Hány embernek van szüksége az autóban utazó utasok számára? Hány mérföldre tegyen a gallontól? Két, vagy családi járművet akar? Készítsen egy listát mindazon dolgokról, amelyekhez autóját szeretné.

Vedd fel a kölcsönt, mielőtt márkakereskedésbe lépnél. Ha már van kölcsön, amikor bejár az ajtón, ez a folyamat sokkal gyorsabb lesz.

Autó vásárlása előtt tisztázza finanszírozási lehetőségeit. Beszélhet egy bankkal az alapok biztosítása érdekében. Sokkal jobb ajánlatot fog szerezni a bankján keresztül, mint a kereskedőn keresztül.

A költségek tárgyalásakor gondoljon a teljes árra, ne csak a havi fizetésre. A kereskedők módosíthatják a havi kifizetéseket, hogy megfeleljenek a költségvetésének, de ez csak növeli a fizetett teljes árat. Tárgyalja meg az autó átfogó legjobb ajánlatát. Akkor megnézheti, mennyi lesz.

Soha nem szabad fizetnie egy autó matrica árát a következő autóért. Ez a szám nem tükrözi pontosan azt, amit a kereskedő úgy véli, hogy tőled szerezhet.

A biztonsági funkciók és a műszaki adatok rendkívül fontos dolgok, amelyeket figyelembe kell venni, amikor új járművet vásárol. A blokkolásgátló fékek vagy az ABS kulcsfontosságúak. A biztonság rendkívül fontos, mert gyakran ebben az autóban tartózkodik.

Autóvásárláskor próbáljon meg olyasmit vásárolni, amely kevesebb gázköltséget jelent. Lehet, hogy vágyakozik egy V-8-ra, amely képes dolgokat húzni.

Soha ne tegye nyilvánosságra a kereskedelmet, a már meglévő vagy beváltott összeget, amíg nem állapította meg a tényleges árat a kívánt autóra. Ezeket a különféle dolgokat mindegyikből le kell vonni a legalacsonyabb szerződéses árból. Ez biztosítja, hogy valódi üzletet kapjon.

Ne gondolja, hogy márkakereskedéstől vásárol. Lehet, hogy sokkolta, amikor azt látja, hogy a kívánt autó könnyen elérhető egy személytől, aki autóját magántulajdonban értékesíti. Ellenőrizze az internetet vagy a közelben lévő térségében.

Próbáljon meg járművet vásárolni, mielőtt érdekli. Nem számít, mennyire tökéletes az autó, mégis saját magának kell tesztelnie. Az autóvezetés érzése nem helyettesíthető. Lehet, hogy kiderül, hogy az út a vártnál magasabb, vagy csak nem olyan, mint amire számítottál.

Lehet, hogy nem kapja meg a kívánt autót. A fűtött ülések hiánya nem ronthatja vezetési élményét.

Hozz egy barátot, akit személyesen nem érint az autóvásárlási döntése. Ez a személy megakadályozhatja, hogy bármilyen érzelmi döntést meghozjon. Elfogulatlanok, és minden hátrányt megmondnak Önnek.

Mielőtt egy kereskedőhöz fordulna, rendelkezzen felső határral a kiadásokra vonatkozóan.

Kérdezze meg a forgalmazót, ha az autó. Ez legyen valaki, akiben megbízhat. Kerülje az ajánlott kereskedő használatát. Egy jó szerelő segít megtudni, hogy a jármű ára mennyire ésszerű és hibátlan.

Kutatás az interneten és a folyóiratokon keresztül információkkal, amikor vásárol egy használt autót. Sok olyan webhely található online, amely becslést nyújt Önnek arról, hogy mit érdemel egy autó. A NADA vagy a Kelly Blue Book felhasználásával megtudhatja, mennyi az autó. Ha egy autó a kereskedésben sokkal többet értékesít, mint az ezen források által javasolt ár, keressen más helyeken.

Mivel elolvasta a fenti cikket, készen áll arra, hogy megkapja az autó megvásárlásához megérdemelt árat. Nincs ok drámai élményre, amikor egy kereskedővel beszélünk. Használja ezeket az információkat a következő autóvásárlási útján a kívánt autó megszerzéséhez.

This is a subheading

© Copyright Ügyeletes gyógyszertár