This is a heading

355 Template Street | San Francisco
+1 (555) 555 1000

Ezek a tippek megtaníthatnak mindent a hírnévmenedzsmentről

Az üzleti menedzsment hírneve nem a legegyszerűbb dolog, amit meg kell tanulni, amikor a vállalkozás működtetéséről van szó. Azonban határozottan az egyik legfontosabb. Győződjön meg róla, hogy figyelmet fordít az alábbi ötletekre, mert a megfelelő ötletek végrehajtása talán éppen megmenti vállalkozását. Mindig az üzleti hírnévmenedzsment irányába kell dolgoznia.


Ahhoz, hogy gondosabban figyeljen üzleti hírnevére, próbáljon meg riasztórendszert létrehozni. Ez egy olyan e-mail, amelyet naponta kap, és amely értesíti Önt arról, ha cégét megemlítik az interneten. Ezek ugyan némi pénzbe kerülnek, és rövid időt vesz igénybe a beállításuk, de rengeteg hasznos információval szolgálhatnak.


Legyen átlátható. Egyes vállalatokat azzal vádolnak, hogy eltávolítják a panaszokat a weboldalukról. Ne legyen olyan, mint ők. Ehelyett gyorsan válaszoljon a panaszokra, és a weboldalán közölje, hogyan fogja orvosolni a panaszt. Ha a panasz megoldódott, kérje meg ügyfelét, hogy tegye közzé a weboldalán, hogy a panasz megoldódott, és mennyi időbe telt a panasz megoldása.


Figyelje a közösségi hálózatokat. Sok fogyasztó várja, hogy kérdéseire a közösségi oldalakon választ kapjon. Győződjön meg róla, hogy emiatt gyors válaszokat kínál. Mivel sok vállalkozás nem figyel oda a válaszadásra, az Ön gyors válaszadási készsége kiemelheti vállalkozását.


A közösségi médiában való erős jelenlét megteremtése segít javítani vállalkozása hírnevét. Egy Twitter-fiók, blog vagy Facebook-oldal létrehozása segíteni fogja az érdeklődőkkel és ügyfelekkel való interakciót. Manapság a legtöbb ember elvárja, hogy a vállalatoknak legyen jelen a közösségi médiában. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy releváns tartalmakat tegyen közzé a vállalatáról, és figyelemmel kísérje, hogy mit mondanak róla.


Ha nyilvános baklövést követ el, mutassa meg a világnak, hogy érett, és kérjen bocsánatot. Mindenki követ el hibákat, de nagy ember kell ahhoz, hogy ezt elismerje. Ha az emberek látják, hogy valóban bocsánatot kér az elkövetett hibákért, akkor valószínűbbé válik, hogy a jövőben önnel fognak dolgozni.


Amikor nyilvánosan válaszolsz egy ügyfél által hagyott visszajelzésre, mindenképpen szólítsd meg őket név szerint. Az emberek tudni akarják, hogy az üzlettulajdonosok egyénként tekintenek rájuk, és nem egy nagyon nagy csoport egyik részeként. A nevük használatával megkapják, amit szeretnének.


A legjobb módja a cég online hírnevének kezelésének, ha tisztában van azzal, hogy mit mondanak róla. A folyamatos tájékozódás elengedhetetlen ahhoz, hogy minden negatív zajt csírájában elfojthassunk. Ezt megteheti úgy, hogy Google Alerteket állít be a vállalat nevére, vagy megbíz egy céget, hogy figyelje ezt Ön helyett.


A legkevésbé sem szeretné, ha az emberek az interneten keresnék vállalkozását, és egy csomó üres címjegyzékbe való bejegyzést találnának. Ha azt veszi észre, hogy az Ön webhelyének listája hiányos, tegyen meg mindent annak érdekében, hogy ezt megváltoztassa. Keményen kell dolgoznia azon is, hogy kijavítsa a hibás információkat.

Néhány embernek egyszerűen lehetetlen ésszerűen megfelelni. Ha úgy gondolja, hogy az ügyfélnek lényegtelen vagy valótlan panasza van, tegyen meg mindent, hogy boldoggá tegye. Üzlettulajdonosként néha fel kell szívnia a büszkeségét, és arra kell gondolnia, hogy a vevőjének vagy ügyfelének mindig igaza van.


Lehet, hogy dühöt érez, ha az interneten valami rosszat lát a vállalkozásáról. De sokkal jobb, ha összeszedi magát, és őszintén válaszol olyan tényekkel, amelyek inkább az Ön álláspontját igazolják. Ez lehetőséget ad az embereknek, hogy megértsék az Ön és a panaszos oldalát is.


Ne feledje mindig, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni. Sok olyan üzlettulajdonos van, aki annyira elkedvetlenedik, amikor negatív visszajelzést kap, hogy hagyja, hogy az alakot formáljon a vállalkozásán. Bár nem esik jól, ha negatív dolgokat lát rólad, ne engedd, hogy ez elkeserítsen.


Legyen vállalati szponzor a közösségben a végén jótékonysági rendezvényen. Ez az egyik módja annak, hogy javítson vállalata hírnevén. Ha látja, hogy a vállalkozások pénzt és időt adományoznak, az ügyfelei jó benyomást kelthetnek Önről. Ez a fajta benyomás pedig sikerhez vezet.


Beszéljen barátaival, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem tesznek semmi olyat, ami rossz fényt vethet Önre

Az ügyfelek szeretik az olyan vállalatokat, amelyek reagálnak. Amikor egy weboldal látogatója egy űrlap kitöltésével kapcsolatba lép Önnel, egy munkanapon belül válaszoljon rá - minél hamarabb, annál jobb. Jó első benyomást szeretne kelteni. Ha gyorsan válaszol, azzal azt üzeni a látogatónak, hogy odafigyel az igényeire. Így gyorsan kialakul a nagyszerű ügyfélszolgálat hírneve.


Ha rossz visszajelzést kap bármelyik közösségi médiaoldalán, az nyugtalanító érzéssel tölti el. Szánjon időt arra, hogy átgondolja, mielőtt reagálna. Gondolja át a helyzetet és azt, hogy mi legyen a válasza. Ez segíthet elkerülni a negatív hírnevet.


Ne feledje az összes stratégiát, amelyet itt részleteztünk az Ön számára, hogy tervet dolgozhasson ki üzleti hírnevének jobb kezelésére. Itt az ideje, hogy valóban ne csak megvédje a nevét, hanem tegye ezt úgy, hogy több célzott ügyfélhez juttatja el. A megvitatott készségekkel javíthatja üzleti hírnevét.

This is a subheading

© Copyright Ügyeletes gyógyszertár