Egyszerű icentrum iphone szerviz Tanácsok a termék jobb megértéséhez

 

Egyszerű icentrum iphone szerviz Tanácsok a termék jobb megértéséhez

Olyan sok alkalmazással, amely az icentrum iphone szerviz számára készült, bárki a családban szórakozhat ezzel a telefonnal. Olvassa el ezt a cikket az Apple icentrum iphone szerviz-ről és az összes különböző dologról, amit kínál.

Nem kell aggódnia, hogy a rossz úton jön létre az icentrum iphone szerviz. A térképalkalmazás lehetővé teszi, hogy megvásárolhassa és láthassa a helyet, amikor szolgáltatása van. Ez segíthet hazaérkezni, vagy meglátogatni egy új helyet, amelyet még nem láttál.

Győződjön meg róla, hogy frissíti a telefonját, ha új frissítések válnak elérhetővé. Ez biztosítja, hogy a telefon mindig megfelelően működjön.

Szerezzen nagyobb nagyobb billentyűzetet, hogy könnyebben böngészhessen az icentrum iphone szerviz segítségével. Az icentrum iphone szerviz képes arra, hogy nagyobb beépített billentyűzetet biztosítson Önnek. Egyszerűen kapcsolja be az icentrum iphone szerviz oldalát, és érintse meg a Safari címsorát.

Mentse el az akkumulátor energiáját a képernyő fényerejének csökkentésével. Menjen a icentrum iphone szerviz beállításainak területére a fényerő megváltoztatásához.

A Siri lehetővé teszi a helyalapú emlékeztetők beállítását. Nem kell elmondania Sirinek, hogy emlékeztesse Önt, hogy hívja a munkáját 17 órakor. Megmondhatja, hogy Siri emlékeztesse Önt arra, hogy tegyen valamit, ha egy bizonyos helyre, például otthonhoz ér. A telefon automatikusan tudja, hogy tartózkodik az úticélon, és emlékezteti Önt az emlékeztetőre. Még akkor is emlékeztetője lehet, ha nem biztos abban, hogy mikor lesz hazaérve.

Egy adott weboldalt egy ujj segítségével tekinthet meg az egyes dobozok megtekintéséhez. Két ujjal görgetve gyorsan görgethetsz az egész oldalon.

Ha egy icentrum iphone szerviz lefagy, akkor egy kemény reset megoldja a problémát. Tartsa lenyomva a gombot és a kezdőgombot egy időben. A telefon leáll, és újraindítja azt, hogy minden jól ment.

Ez a funkció, ha gyakran használ hosszú e-mail címeket és közös kifejezéseket. Ez a funkció elérhető az icentrum iphone szerviz telefon billentyűzet beállításai alatt.

Ha megszerezte a icentrum iphone szerviz nedves, ellenáll a kísértésnek, hogy azonnal kapcsolja be és értékelje a kárt. Először szárítsa meg a telefont, és hagyja, hogy a belső víz egy éjszakán át száradjon. A telefont rövidre zárhatja, ha nedves állapotban aktiválja azt.

Csak egy kézzel készíthet képet. A képminőségben nincs különbség, mintha normálisan venné.

Érintse meg az oldal tetején lévő állapotsorot, és eljut az elejére. Ugyanez vonatkozik a többi programra, például az iTunes programra is.

Ne essen pánikba, ha az icentrum iphone szerviz lefagy. Ha nem működik, próbálja meg egyszerre megnyomni az alvó és a home gombot. Ez megkezdi a kemény visszaállítást, és megjelenik.

Nem kell meghallgatnia Siri robothangját. Az első lépés a Siri megtalálása az "általános beállítások" területen. Beállíthatja azt a nyelvet, amelyet francia, francia vagy német nyelven fog használni. Akkor is módosíthatja az ékezetét, hogy tükrözze a brit vagy ausztrál. A brit Siri akcentus valójában egy férfi!

Ha akarja, akkor az icentrum iphone szerviz-el egy képernyőképet készíthet. Egyszerűen csak nyomja meg a tápellátást és az otthoni gombokat. Ez a telefon pillanatképeit veszi fel, és elmenti az icentrum iphone szerviz-be.

Remélhetőleg ez a cikk lehetővé teszi az icentrum iphone szerviz használatát, hogy többet szándékozhasson felhasználni, valamint elmagyarázza a sok testreszabható funkciót másoknak. Az ebből a cikkből felvett információk elég szilárd megértést adnak az icentrum iphone szerviz-ről, hogy ne csak hatékonyabban használhassa azt, hanem azt is, hogy más felhasználók is hogyan tudnak többet elérni az eszközökről.

 

© Copyright Ügyeletes gyógyszertár