A WC-k nehéz rögzítése? Próbálja ki ezeket a nagyszerű ötleteket!

355 Template Street | San Francisco
+1 (555) 555 1000

A WC-k nehéz rögzítése? Próbálja ki ezeket a nagyszerű ötleteket!

A vízvezeték-szerelésnek annyi lehetősége van, hogy mit használhat, tehet, és hogyan alkalmazhatja azt saját vízvezeték-munkáira. Ritka, hogy olyanokat talál, akiknek vízvezeték-szükségletei vannak, mint te, miért nem használná ki ezt, és tökéletesítené a sajátját? Ez a cikk segíthet Önnek.

Mindig helyesen szeretne forrasztani. Ez a legnagyobb hiba, amelyet a legtöbb ember akkor tesz, ha a forrasztás során a csatlakozó belseje és a cső külső része tiszta és fényes. Csiszolja meg ezeket a felületeket finom csiszológombbal, amíg világos nem lesz. Forrasztás közben soha ne melegítse a csövet, hanem melegítse a szerelvényt. Ezzel lehetővé válik, hogy a forrasztott anyagot kapilláris úton behúzza a szerelvénybe.

Nagyon hideg téli éjszakákon hagyja, hogy csapjai kissé becsapódjanak, különösen akkor, ha a csövek bejárási térben vannak. A folyó víz megakadályozza a csövek olyan gyors lefagyását, mint egyébként. A vizet elkaphatja, és más háztartási célokra felhasználhatja annak pazarlásának megakadályozására.

Ha a szeptikus tartályát rendszeresen szivattyúzzák, akkor a megfelelő működése is megmarad. Ezzel elkerülhető az üledék felhalmozódása, így nincs septikus rendszerének biztonsági másolata. A szeptikus tartály időnkénti leürítése költséges lehet, de a szennyeződéses szennyvízkezelő rendszer javításának vagy a tisztítási költségekhez viszonyítva olcsóbb a szennyeződés, ha a nyers szennyvíz visszatér az otthonába.

Ha rossz a víznyomás a zuhany alatt, akkor a zuhanyfej eldugulhat. Vegyünk egy műanyag baggie-t, töltsük meg rendes ecettel, és rögzítsük a zuhanyfejhez úgy, hogy a zuhanyfej lefedjék. Hagyja egy éjszakán át. Reggel vegye le a baggie-t, és egy kis fogkefével távolítsa el az ásványi lerakódásokat.

Kihúzza a csatornákat könnyedén. Próbáljon meg egy dugattyút és egy lefolyótisztítót használni, mivel az eltömődése egyszerűen haj és hulladék felhalmozódása lehet. Ha ez nem működik, akkor egy kígyóval ki kell ürítenie a csatornát. Tolja a kígyót a lefolyóvezetékbe, amennyire csak megy. Finoman forgassa el a forgattyút, ez segít meglazítani az eltömődést. Távolítsa el a kígyót, és folytassa le a vizet a csatornába, hogy megnézze az eltömődést. Előfordulhat, hogy néhányszor használnia kell a kígyót, mielőtt az eltömődést megszüntetné, tehát ne add fel!

Ha eltömődött lefolyó van, ne használjon tisztítószereket az eltömődés megszüntetéséhez. Ezek a kemény vegyi anyagok korrodálhatják a fémcsöveit, ami idővel szivároghat és törhet csöveket. Ehelyett ragaszkodjon egy dugattyúhoz, vagy használjon vízvezeték-kígyót a tisztításhoz.

Találj egy jobb módszert a főzőolaj eldobására, ahelyett, hogy leeresztené azt a csatornába, ahol könnyen eltömheti a csöveit. Tartsa kéznél egy kávéfőzőt vagy más fémtartályt, amelybe főzés után zsírt tölthet. Helyezze a kannát a fagyasztóba, hogy megszilárduljon a zsír, és amikor megtelt, dobja ki a kukába.

Ha el akarja kerülni a WC-vel kapcsolatos jövőbeli problémákat, ne kezelje úgy, mint egy kukát. Soha ne öblítsen pamutlabdákat, egészségügyi betéteket, szöveteket, papírtörölközőket, pelenkák vagy bizonyos egyéb anyagokat, mert ezek a dolgok nem oldódnak fel, és eltömíthetik a WC-t. Ezenkívül a lehető legkevesebb WC-papírt szeretné használni a tisztításához.

Nem nagyon szórakoztató a saját vízvezeték szerelése? Mint látta ebben a cikkben, sokféleképpen lehet ezt megtenni, és két módszer vagy egyenértékű eszköz nem eredményez ugyanazt az eredményt. Rengeteg testreszabható opció is létezik, amelyek az otthoni és költségvetési szempontból megfelelőek lehetnek.

This is a subheading

© Copyright Ügyeletes gyógyszertár