This is a heading

355 Template Street | San Francisco
+1 (555) 555 1000

Jusson túl a konkurencia eszén: Tanuljon a mobiltelefonokról most

Ha mobiltelefonos kérdése van, nehéz lehet meghatározni, hogy kihez forduljon a válaszokért. A mobilszolgáltatója nem biztos, hogy sokat tud az általa forgalmazott telefonokról, míg a gyártó felhívásával gyakran csak köröket futhat. Inkább pihenjen, és nézze meg az alábbi nagyszerű tippeket.

Gondosan gondolja át, mielőtt kiválasztja a végső döntést. Néha megéri egy hosszabb távú szerződés aláírása, hogy megszerezze a kívánt telefont. Egyes szolgáltatók a legjobb árakat kínálják, ha hajlandó egy-két évre elkötelezni magukat a szolgáltatásukra. Csak győződjön meg arról, hogy hajlandó-e aláírni a szerződést, mert a futamidő idő előtti felmondása sok büntetésbe kerülhet.

Fontolja meg egy használt telefon vásárlását, ha frissíteni szeretne, mielőtt a szerződése ezt lehetővé tenné. Ez gyakran olcsóbb, mint újat vásárolni, és nem lesz kötve egy meghatározott szerződési időszakhoz. Csak győződjön meg arról, hogy szolgáltatója támogatja a megvásárolni kívánt telefont, és könnyen hozzáadhatja azt a csomaghoz.

Ha olyan területen tartózkodik, ahol nagyon gyenge a térerő, kapcsolja ki a telefont. Ha bekapcsolva hagyja, akkor az akkumulátor lemerül. Arra is érdemes törekedni, hogy a telefont inkább a szabadban tartsa, mert pénztárcákban, fiókokban és egyéb zárt helyeken a jel gyengébb.

Ismerje meg állama mobiltelefon-törvényeit, amikor vezetésről van szó. Sok államban tilos mobiltelefonon SMS-t küldeni és autót vezetni. Még ha ez technikailag legális is az Ön államában, még mindig nem jó ötlet. Sok baleset történik szöveges üzenetek miatt. Ha kommunikálnia kell, hívjon kihangosítóval, vagy térjen le az útról, hogy SMS-t küldjön.

Valóban szeretne pénzt megtakarítani mobiltelefonján? Fontolja meg az előre fizetett mobil lehetőségeket. Ezek olyan telefonok, amelyeken előre megvásárolja az adatokat és perceket. Nincsenek szerződések és nincsenek folyamatban lévő számlák. Csak azért fizetsz, amit használsz, és ennyi. Ez egy kiváló lehetőség, ha azt látja, hogy minden hónapban rengeteg extra percet és adatot kap.

Túl rövid az akkumulátor élettartama? Ha ez a helyzet, az a gyenge jel miatt lehet. A gyenge jelek valóban lemeríthetik az akkumulátorokat. Ha nem használja a telefonját, soha ne tegye olyan helyre, ahol gyenge a jel, például a szekrénybe vagy a fiókba.

Ne használja a mobiltelefon Wi-Fi-t, ha olyan helyen tartózkodik, ahol számítógéphez is hozzáférhet. Sokan nem veszik észre, hogy ez egy könnyű módja annak, hogy felesleges számlákat halmozzanak fel. Érdemes bejelentkezni a számítógépre, és az adatforgalmat azokra az alkalmakra tartogatni, amikor valóban szükség van rá.

A képernyővédőre nem feltétlenül van szükség. A legújabb képernyők általában már eleve tartalmaznak egy védőréteget. A képernyővédő megnehezítheti a képernyő láthatóságát, vagy akár meg is nehezítheti a készülék megérintését és a vele való interakciót. Ezért a telefon vásárlásakor érdeklődjön a képernyőről és annak gyártási módjáról, hogy eldönthesse, szükség van-e további védelemre.


Fontolja meg az előfizetéses mobiltelefon-változatokat. Sok ügyfél nagy megtakarítást ér el, ha előfizetéses szolgáltatásra vált. Ezeknek a szolgáltatóknak az az előnye, hogy a telefonok sokkal jobbak. Az okostelefonokat olyan prepaid szolgáltatók kínálják, amelyeket jelenleg a havidíjas szolgáltatók használnak. Ha ez segíthet a költségvetésén, mérlegelje a lehetőségeket.


Ha van okostelefonja, időnként indítsa újra. Az okostelefonok valójában apró számítógépek, és sokkal hatékonyabban működnek, ha időnként leállítják és újraindítják őket. Ez még inkább igaz, ha sok alkalmazást használ vagy sokat szörföl az interneten.Töltse fel telefonját, mielőtt az akkumulátor teljesen lemerülne. Ezeket az akkumulátorokat gyakran kell újra tölteni. Nem töltődnek fel megfelelően, ha hagyja, hogy az akkumulátor teljesen lemerüljön. Ezért nézze meg, hogy az akkumulátort sokkal korábban fel tudja-e tölteni.


Készítsen jelszót a telefonjához való hozzáféréshez. Ez csak néhány percet vesz igénybe. Így senki sem tud hozzáférni a személyes adataihoz. Győződjön meg róla, hogy a kód megjegyezhető, de, nem egyszerű. Soha ne írja le. Ezzel csökkenti annak az esélyét, hogy az adatait feltörjék.

Szeretnél igazán pénzt spórolni a mobiltelefonodon? Vegye fontolóra az előre fizetett mobiltelefonos lehetőségeket. Ezek olyan telefonok, amelyeknél előre megvásárolja az adatokat és a perceket. Nincs szerződés és nincsenek folyamatos számlák. Csak annyit fizet, amennyit használ, és kész. Ez egy kiváló lehetőség, ha úgy látod, hogy minden hónapban rengeteg extra perced és adatod van.


Ne csak akkor hagyatkozzon a telefonja segélyhívójának használatára, ha nyaralása alatt vészhelyzet van. Míg a 911 általában az Egyesült Államokban a nagy vészhelyzetekben hívható telefonszám, addig máshol nem működik. Ha vészhelyzet van, és valahol a hálózaton kívül tartózkodik, próbálja meg tárcsázni a 112-es számot.


Mindezen információkkal a fejében készen áll arra, hogy felrázza a mobiltelefonját! Sajátítsa el képességeit, vagy válasszon egy új telefont, amely pontosan megfelel az Ön igényeinek. Függetlenül jövőbeli terveitől, az ebben a cikkben szereplő ötletek eljuttatják Önt oda, és biztosítják, hogy elégedett legyen a készülékével.

This is a subheading

© Copyright Ügyeletes gyógyszertár